Wat kost een account?

Meld je gratis aan!

Iedereen heeft recht op onderwijs maar volgens ons ook recht op een goede voorbereiding op het Centraal Examen. Tijdens onze examentijd merkten wij in onze vriendenkring dat er een duidelijk verschil tussen de verschillende scholen is, hoe zij hun leerlingen voorbereiden op het Centraal Examen. Onze vrienden stonden letterlijk in de rij voor onze aantekeningen en samenvattingen om nog iets van een voorbereiding te hebben. Wij waren gezegend met top onderwijs, maar dit geldt niet voor iedereen.

Heb je geluk dan kan je dit verschil in voorbereiding opvangen door een externe examentraining in te schakelen. Tegenwoordig kost een examentraining al gauw zo'n 150 euro tot 350 euro per vak. Helaas kan dit niet iedereen bekostigen en moet er een alternatief zijn! Dit is de gratis MyTutor, waarmee je beperkt toegang hebt tot examens per onderwerp en  samenvattingen.

MyTutor Premium
Wil je meer, kies dan meteen voor een MyTutor Premium account. Voor een eenmalig bedrag krijg je onbeperkt toegang tot alle videocolleges, alle examens per onderwerp en alle samenvattingen. Je betaalt bij ons dus niet per vak of per maand, maar eenmalig voor een heel examenjaar!

Instagram

Volg ons voor het laatste nieuws @CentraalExamen.2020

Whatsapp

Tijdelijk niet beschikbaar
Excuses voor het ongemak.

facebook

Stuur je vraag naar @MyTutor.nl
Reactietijd van maximaal 2 uur.

Wordt lid van onze FB groep!

Email

Mail je vraag naar Support@MyTutor.nl
Reactietijd van maximaal 4 uur.


Zakelijk/Pers: Claire@GranJulia.com 

Log in