Ben jij klaar voor het Centraal Examen 2023?

Jumbo helpt je graag een handje en biedt daarom gratis online examentraining aan via MyTutor. Zo kun jij je goed voorbereiden op het maken van je examens. Maar wees er snel bij, want vol = vol*.

Ben jij klaar voor het centraal examen 2023?

Jumbo helpt je graag een handje en biedt daarom gratis online examentraining aan via MyTutor. Zo kun jij je goed voorbereiden op het maken van je examens. Maar wees er snel bij, want vol = vol.

Op = op

Op = op

Wij geven totaal 20.000 examentrainingen weg.
Wees er snel bij want op = op!

Jumbo en MyTutor geven totaal 20.000 examentrainingen weg. Wees er snel bij want op = op!

%

Hoe werkt het?

INTERVIEW: Kariem Wijntjes is op 17-jarige leeftijd begonnen als hulpkracht kassamedewerker bij de Jumbo Quirinegang in Zoetemeer. Nu vijf jaar later is hij doorgegroeid tot assistent teamleider kassa & services en heeft hij niet één, niet twee, maar zelfs drie schooldiploma’s op zak! Hoe heeft hij dat voor elkaar gekregen?

Nieuws & tips

Volg onze website en social media kanalen om op te hoogte te blijven
van het laatste eindexamen nieuws.

Volg onze website en social media kanalen om op te hoogte te blijven van het laatste eindexamen nieuws.

Het nummer ‘Morgen’ van Bente haakt in op stress en ontstressen. Het lied heeft een wetenschappelijke onderlaag door de binaurale audio die erin gemixt is. Dit zijn twee tonen met voor elk oor een verschillende geluidsfrequentie dat een gunstig effect heeft op het brein zodat jij je beter kan concentreren!